Çelësi, tek Muzeu Kombëtar

Në datën 5 (pesë) Qershor. Ora 17:00 në Muzeun Kombëtar, Tiranë do të zhvillohet promovimi i librit “Çelësi” me autor Endri Nazarko.
Janë të ftuar të marrin pjesë të gjithë të apasionuarit pas librave. Të gjithë art-dashësit dhe të gjithë dashamirësit.
Libri është një derë dhe një mundësi e artë për çdo person që do e ketë në duar, për t’a ndihmuar shpirtërisht si dhe psikologjikisht.

Libri është një lloj trajnimi i cili ka dalë si përmbledhje e trajnimeve të autorit.

Në datën 5 Qershor ju do të keni mundësinë të keni në duart tuaja një çelës suksesi.
Mos mungoni!

Kontaktoni për informacione paraprake.
0698801519 (gjithashtu, në rast se keni dëshirë që t’a keni librin në duar para promovimit dhe dëshironi të flisni për të përgjatë promovimit).