Beach Volley

Federata Shqiptare e Volejbollit në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë e Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit, sjellin më 25 Korrik në sheshin Skënderbej Mini – kampionatin e Beach Volley për fëmijë. Nga ora 10:00 do të keni mundësi të bëheni pjesë e atmosferës sportive të Tirana FanZone.
Për një verë plot ritëm e adrenalinë.

Vendos një përgjigje

Ju lutemi të vendosni komentin tuaj !
Ju lutemi të vendosni emrin tuaj