Banda eksperimentale post-punk “Feeding Fingers U.S.A” vjen me performancë live në Destil

“Feeding Fingers USA” e krijuar në vitin 2006 në Shtetet e Bashkuara nga kompozitori Justin Curfman,  filloi si një trio eksperimentale post-punk dhe që atëherë, ka evoluar në një projekt muzikor ndërdisiplinor dhe ndërkombëtar me anëtarë të përhershëm dhe kontribues nga Gjermania, Austria, Italia, Japonia, Kina dhe vende të tjera.

Pothuajse e pamundur për t’u klasifikuar, Feeding Fingers bashkon zhanrat rock indie, avant-gardës, elektro, xhaz, valë të errët, muzikë botërore dhe më shumë, duke krijuar diçka të vetën.

Proçesi i rimëkëmbjes së grupit ka sjellë plot 6 albume në studio dhe tre turne ndërkontinentale, duke përfshirë shfaqje me aktet si IAMX, David J. (Bauhaus, Love & Rockets), Nitzer Ebb, Steve Mackay (Iggy Pop & Stooges, Femmes Violent) dhe të tjerë, si edhe dy shfaqje live në NPR (Radio Publike Kombëtare).

Albumi më i ri i këtij grupi, ‘Do We Harm’, është një studim analog, elektronik, rock dhe jazz-infused dhe u publikua më 9 janar 2018.

Për promovimin e këtij albumi, “Feeding Fingers USA” është shfaqur nëpër ture të ndryshme që prej shkurtit në SHBA e Evropë. Këtë rradhë ai vjen tek Destil të premten, më 13 prill, ora 21:00-23:55.

Mos e humbisni këtë performancë unike!