Balloon Dart & Ring Toss

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë dhe Coca – Cola Albania vijnë përsëri sëbashku për të gjallëruar pasditet e verës. Pas aktiviteteve sportive te Sheshi Rekreativ te “Sitki Çiço” sjellim më 3 Gusht nga ora 19:00 dy nga lojrat më të dashura për fëmijët: Balloon Dart & Ring Toss.

Pasditet e nxehta të Gushtit nuk kalohen në shtëpi. Merr fëmijët e miqtë e takohemi në shesh.

Vendos një përgjigje

Ju lutemi të vendosni komentin tuaj !
Ju lutemi të vendosni emrin tuaj