Balet Sprint – The Greatest Showman

Studio “Balet Sprint” me mbështetjen e Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë sjell shfaqje baleti nga fëmijët. Frymëzuar nga filmi “The Greatest Showman”, ky aktivitet synon të nxisë fëmijët të ndjekin dhe të realizojnë ëndrrat e tyre.

Ju mirëpresim ditën e Premte, 29 Qershor, ora 20:00 te Amfiteatri i Tiranës.

Vendos një përgjigje

Ju lutemi të vendosni komentin tuaj !
Ju lutemi të vendosni emrin tuaj