Trajnim-Menaxhimi i Financave Publike nga qeverite

qvqv

Ky trajnim dy ditor, do te konsistoje ne metodat me te sukseshme nderkombetare trajnuese ne fushen e menaxhimit te financave publike nga qeverite.

Do ti bashkangjiten ketyre metodave, vidio, artikuj shkencor, eksperienca dhe pune grupi.
Qellimi final eshte te explorohet profesionalisht sesi qeverite i mbledhin dhe i shpenzojne parate publike, dhe mbi te gjitha, sesi ne mund ti orientojme institucionet tona drejte pergjegjshmerise, per ate qe bejne me resurset publike.


Detajet e qendruesherise financiare, kategorite baze te menaxhimit, explorimi kategorite te perllogaritjeve, eksplorimi i principeve baze qe ka ndikuar ne skenen nderkombetare ne menaxhimin e krizave financiare.
Trajnimi eshte i hapur per te gjithe studentet dhe te rinjte e fushes se Ekonomise, Shkencave politike, Marredhenieve nderkombetare dhe Drejtesise.
 

Komente