Mbulo dikë, dhuro një batanije!

mbulodike

Të dhurosh një batanije është mënyra e duhur për të ndihmuar komunitetin e pastrehe sot në këto ditë të ftohta dimri! Nje batanije e vjetër mund të bëjë ndryshim të madh për një nënë dhe fëmijet e saj, për qendrat e strehimit emergjente dhe qytetaret e pastrehe!

Mirësia dhe mbështetja juaj është dashuri për të gjithë ata qytetarë që vuajne të ftohtin teksa janë edhe të pastrehë! 

Mbulo dike, dhuro nje batanije! Të gjithë personat që duan të dhurojnë një batanije për këta të pastrehë, të paraqiten tek zyra Ecovolis tek tuneli pranë BKT, tek Libri Universitar.

Komente