Mbill pemë me njerëzit e aftësisë ndryshe!

peme

Këtë të Shtunë më datë 14 Janar, ora 10: 00 do të mblidhemi për ta nisur dhe për ta vazhduar vitin mbarë, ashtu siç duhet me pemë. Kemi zgjedhur të shkojmë dhe të ndihmojmë për një hapësirë gjelbëroshe, njerëzit me aftësi ndryshe në Qendrën e Rehabilitimit të personave me aftësi të kufizuar në Vaqarr. 

Nuk është e çuditshme se përse këta njerëz kanë zgjedhur të mbjellin pemë! Mbase sepse ne nuk kujdesemi aq sa duhet, ndër të tjera, por edhe në infrastrukturën e nevojshme në qytet si shembull për një jetesë më të mirë ndaj tyre. 

Takohemi …. Perhape lajmin!
Merr kë të duash me vete.
Nese nuk vjen dot, ose sill një fidan, ose një shok/shoqe.
Kujdesi për të gjithë ne fillon nga gjërat e vogla.

Komente