ANDRRA së shpejti sjell “Moj nano”

Këngëtarja Fatime Kosumi e njohur si ANDRRA, së shpejti do të sjellë këngën “Moj nano”.

Teksti për kënga “Moj Nano” është marrë nga një këngë nga Mali i Zi. “Moj Nano” është po ashtu një tekst i këngëve që këndohen për kanagjegj siç kanë qenë edhe dy këngët e mëparshme të këngëtares “Palinë” dhe “Kalle Llamen”.

Vendos një përgjigje

Ju lutemi të vendosni komentin tuaj !
Ju lutemi të vendosni emrin tuaj