Alergjia e stinës dhe si ta shmangim atë!

Tani në pranverë shumë njerëz kanë alergji nga lulet. Ja çfarë mund të bëni për ta shmangur atë.

1. Ndryshoni ajrin e shtëpisë tuaj – Pastrojeni atë.

2. Pastroni shpesh hundët tuaja

3. Konsumoni ushqime të pasura me Omega-3

4. Konsumoni rrepat

5. Shmangni ushqimet që ju shkaktojnë alergji

6. Ushtroni aktivitet fizik

7. Mos përjashtoni barërat mjekësore

8. Përdorni medikamentet mjekësore

Vendos një përgjigje

Ju lutemi të vendosni komentin tuaj !
Ju lutemi të vendosni emrin tuaj